Kurskatalogen

Populära kurser just nu:

Kompetenssatsningen re:skills pågår t o m den sista december 2022. Du kan inte längre anmäla dig till nya kurser men för dig som har pågående kurser är dessa tillgängliga året ut. Håll utkik efter liknande kurser, workshops och event på https://scienceparkboras.se/ och https://www.nordiskatextilakademin.se/

re:skills Textile & Fashion ska erbjuda kompetensutveckling och kompetensväxling för anställda (eller hade en anställning 1 augusti 2020) och företag inom textil- och modebranschen som drabbats av effekterna av Covid-19 med varslingar och permitteringar som konsekvens.

re:skills Textile & Fashion lägger fokus på att ge personer som är verksamma i textil- och modehandeln möjlighet att uppdatera sin kompetens för att kunna fortsätta verka i framtidens handel.

re:skills Textile & Fashion finansieras av Europeiska Unionen/Europeiska Socialfonden. Projektet drivs av Science Park Borås och Högskolan i Borås i samverkan med Stiftelsen Proteko, Svensk Handel och TEKO Sveriges Textil- och Modeföretag. Utbildningsanordnare är Nordiska Textilakademin.

Partners

Projektet re:skills är finansierat av Europeiska socialfonden (ESF). Det innebär i korta drag att du kan vara helt säker på att vi följer de regler och riktlinjer som satts upp inom ramen för fonden.

När du deltar i ett ESF-finansierat projekt så behöver du bekräfta ditt deltagande. Framöver kommer du därför att få ett sms med några enkla instruktioner för hur detta görs.

Klicka här för ytterligare läsning!